ЛОГІСТИЧНЕ ПЛАНУВАННЯ В ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ - Научное сообщество

Вас приветствует Интернет конференция!

Приветствуйем на нашем сайте

Рік заснування видання - 2011

ЛОГІСТИЧНЕ ПЛАНУВАННЯ В ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ

04.07.2023 14:08

[2. Экономические науки]

Автор: Копосов Олександр Денисович, студент 4 курсу факультету менеджменту, Льотна академія Національного авіаційного університету, м. Кропивницький



Логістичне планування транспорту підприємства є надзвичайно актуальним і важливим дослідженням у сучасному світі бізнесу. Зростання глобалізації та вимоги до ефективності та економічності поставок ставлять перед підприємствами великі виклики, які можна успішно вирішити за допомогою логістичного планування транспорту. Одним з ключових аспектів логістичного планування транспорту є оптимізація маршрутів. Завдяки аналізу даних про потреби клієнтів, географічну розташованість , дослідники можуть розробити оптимальні маршрути, що дозволяє знизити витрати на паливо та ресурси, а також скоротити витрати. Це допомагає зберегти конкурентні переваги підприємства і задовольнити високі вимоги клієнтів щодо швидкості та якості послуг.

Логістичне планування транспорту також включає в себе вибір оптимальних видів транспорту. Залежно від характеристик туристичної послуги, відстані до пункту призначення, вимог до економічних факторів, дослідники можуть знайти найкращий спосіб створення туристичного маршруту, що забезпечить ефективність та найнижчі витрати. Більше того, логістичне планування транспорту дозволяє знизити ризики, пов’язані з логістикою туристичної подорожі.

Воно допомагає визначити найбезпечніші та найефективніші шляхи подорожі, а також підготувати резервні плани в разі непередбачених обставин, таких як аварії або негоди. Окрім того, логістичне планування транспорту сприяє створенню стійкої екологічної стратегії підприємства. Воно допомагає мінімізувати негативний вплив на навколишнє середовище, шляхом зменшення кількості використаної палива, викидів вуглекислого газу та інших шкідливих речовин.

Таким чином, логістичне планування транспорту підприємства є дуже актуальним дослідженням, оскільки воно сприяє ефективному та економічному управлінню логістичними процесами, забезпечує високу якість послуг, знижує витрати та ризики, а також сприяє сталому розвитку та екологічно відповідальному підходу до бізнесу. 

Метою даної роботи є розробка шляхів оптимізації планування транспорту логістики на підприємстві зі застосуванням новітніх методів прогнозування та складання транспортних маршрутів та схем. 

Інформаційною базою для написання кваліфікаційної роботи стали закони України, матеріали Державного комітету статистики України, дослідження вітчизняних та зарубіжних економістів, інтернет-сайти, форми фінансової звітності за 2019-2021 рр. ТОВ «Аккорд-Тур».

Література

1. Бауерсокс Д.Дж. Логістика: інтегрований ланцюг постачань. 2-ге видання/ Бауерсокс Д.Дж., Клос Д.Дж. Переклад з англійської. – ЗАТ «Олімп-Бізнес»2012. - 640с.

2. Бураковський І. Теорія міжнародної торгівлі. / Бураковський І. - К.:Основи, 1996. - 241с.

3. Маловичко А.С. Інтеграція України до транспортно-логістичної системиЄвропейського Союзу. Причорноморські економічні студії. 2016. Вип. 7. С.55–58. 

Creative Commons Attribution Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License
допомога Знайшли помилку? Виділіть помилковий текст мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Конференции

Конференции 2024

Конференции 2023

Конференции 2022

Конференции 2021



Міжнародна інтернет-конференція з економіки, інформаційних систем і технологій, психології та педагогіки

Наукова спільнота - інтернет конференції

:: LEX-LINE :: Юридична лінія

Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення