КОМП'ЮТЕРНА СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ОБЛІКУ ДЛЯ КОМПАНІЇ ВІДЕО-ДИЗАЙНЕРІВ - Scientific conference

Congratulation from Internet Conference!

Hello

Рік заснування видання - 2011

КОМП'ЮТЕРНА СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ОБЛІКУ ДЛЯ КОМПАНІЇ ВІДЕО-ДИЗАЙНЕРІВ

04.12.2022 17:26

[1. Information systems and technologies]

Author: Богатирець Антон Іванович, магістрант, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, м. Чернівці


Вступ. Створення програмного забезпечення для обліку і менеджменту деякої компанії, для інформування менеджера, фінансиста, директора та монтажерів про особливості процесу роботи над поточними проектами.

Аналіз проблеми. Метою цієї публікації є проведення аналізу та досліджень вимог, принципів та просто особливостей написання і проектування програмного коду, побудови дизайну графічних інтерфейсів користувача на базі своєї розробленої програми. Остання є програмним забезпеченням для бухгалтерського обліку та командного менеджменту деякої компанії відео-обробки. Програмний продукт розроблений для відео-монтажерів, менеджерів, директора та фінансиста компанії. Кожен з яких має свої функціональні можливості, які іноді пересікаються, але зрозуміло, що директор фірми володіє інтерфейсом зі всіма функціями програми, а інші учасники цього процесу трішки обмежені своїми повноваженнями.

Актуальністю таких досліджень є рекомендації для написання та побудови програм, згідно яких є загальновідомі принципи, як і для кожної з мов програмування, так і для програмування в цілому. Слідування таким принципам програмування є хорошим тоном програміста та дає можливості для його професійного зросту. А програми написані та спроектовані згідно таких принципів є більш зрозумілими та доступними, легко розширюваними та менш залежними від конкретного програміста.

Якщо правильно спроектований код впливає тільки на команду розробників чи згодом для програмістів, які будуть розширювати та доповнювати код, то розробка «правильних» графічних інтерфейсів користувача впливає тільки на користувачів, які будуть користуватись інтерфейсом та в цілому програмою. І від зручного та простого інтерфейсу, наприклад може залежати популяризація створеного продукту та в цілому бажання користувачів працювати з ним. 

Актуальність створеного продукту для менеджменту та обліку деякої компанії відеообробки є неоціненною, але лише для конкретної компанії Оскільки продукт створювався як підсистема для веб-сайту деякої компанії відеообробки. Звичайно, те що продукт створений для конкретної компанії не означає, що він не може бути використаний для інших компаній. Навпаки він може бути доповнений, розширений під будь-які вимоги директорів компаній, а наявний функціонал може бути тільки вибірково підключений. Тобто підключений лише той, який реально необхідний для тієї чи іншої компанії. Останні речі роблять продукт інтуїтивно-зрозумілим та простим в користуванні для кожного монтажера чи іншого представника компанії.

Те, що продукт розроблений як веб-розширення робить його ще більш актуальним. Оскільки такі продукти є універсальними та кросплатформними, і його можна створити у вигляді деякого плагіну та підключити до веб-системи, побудованої на платформі CMS Wordpress. А це є велика, навіть дуже велика кількість веб-сайтів по всьому світу. Знов ж таки, через можливості Wordpress такий плагін можна зробити багатомовним, що дасть можливість використовувати його у іноземних, та навіть міжнародних компаніях.

Сам продукт написаний на мові програмування PHP, лише з деякими особливостями Wordpress, тому його використання та поширення можливе і на інші CMS-системи.

Запропоноване технічне рішення. Створений програмний додаток для бухгалтерського та командного менеджменту деякої компанії відео-обробки, на основі якої досліджені вимоги до створення програмного коду та проектування графічних інтерфейсів.

Creative Commons Attribution Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License
допомога Знайшли помилку? Виділіть помилковий текст мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Сonferences

Conference 2024

Conference 2023

Conference 2022

Conference 2021



Міжнародна інтернет-конференція з економіки, інформаційних систем і технологій, психології та педагогіки

Наукова спільнота - інтернет конференції

:: LEX-LINE :: Юридична лінія

Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення